På lager

1000x1200x160 mm Industri plastpalle m. åbent dæk

Varenummer:
N-SF1000L

1000 x 1200 x 160 mm Industripalle i slagfast HDPE plast med åbent dæk og med eller uden 7 mm kant.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperPlastpaller
FarveSort
Højde160 mm
MaterialeSlagfast HDPE plast
Leverandørvarenummer1001
Enhedstk
Bredde1200 mm
Længde1000 mm
Maks vægt2000 kg
Vægt i reol0 kg
Egenvægt7 kg
Antal pr. kolli42 stk

Pladsbesparende plastpalle med lav egenvægt, men stor bæreevne. Pallens 9 fødder gør pallen både robust og meget stabil, også ved tung last. Løse meder kan nemt klipses på pallens 9 fødder ved behov. Pallen er egnet til transport, udstilling af produkter i detailhandlen, som eksportpalle eller i fødevare- og produktionsmåljøer. De 9 robuste fødder gør det nemt at stable pallen og gør pallen meget pladsbesparende. Plastpallen er støbt i slagfast HDPE plast som gør den ekstrem robust og stabil. Vælg om plastpallen skal leveres med eller uden kant.

Industripalle i slagfast HDPE plast med åbent dæk og med eller uden 7 mm kant. Plastpaller giver generelt en hygiejnisk og ensartet mulighed for opbevaring og transport af stort set alle typer gods. Vores plastpallerne er produceret i EU og sprøjtestøbt i HDPE plast med et tryk på op til 40 tons. Resultatet er ekstremt holdbare plastpaller i ensartet og høj kvalitet. Plastpaller som betegnes eksportpaller er ofte lette for at minimere omkostninger til eksempelvis flytransport. Fødevaregodkendte plastpaller, hygiejnepaller, H1 paller samt GS-1 certificerede H1 paller til fødevareindustrien er produceret i fødevaregodkendt plastgranulat.

Plastpallens design gør den let at rengøre og forhindrer udvikling af bakterier og smittefare. Kompakte stabelbare plastpaller kan stables og fylder således meget lidt ved opbevaring og returtransport. Typisk har plastpallen 6 eller 9 fødder. Plastpalle i halvpalle format har 6 fødder og plastpallen i europalle eller Industripalle format har 9 fødder. Flere af de kompakte plastpaller kan forsynes med meder som nemt klipses på plastpallens fødder. Plastpalle i specialmål, eksempelvis 760x1140 mm eller 800x1140 er plastpaller optimeret til containertransport. Plastpallens mål matcher en 20 fods og 40 fods container således at godset kan pakkes optimalt og uden spildplads. Plastpallen til big bags er specielt produceret til nem og sikker transport af big bags. Big bag'en placeres på plastpallen som holder Big bag'en stabil og gør de muligt at transportere den fyldte big bag med truck. Plastpalle til big bag gør det muligt at stable big bags stabilt og sikkert.