På lager

300x200x120 mm stabelkasse, grå farve

Varenummer:
E3220-1113
Kolli:288 stk

Grå, fødevaregodkendt euro kasse i målene 300x200x120 mm. Euro kasser, også kendt som stabelkasser, lagerkasser og transportkasser er velegnet til stort set alle typer af opbevaring og transport.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
Forventet leveringstidkun 6-8
ProdukttyperPlastkasser
Højde120 mm
Kolli288 stk
MaterialeFødevaregodkendt plast (PE)
Leverandørvarenummer1002
Enhedstk
Bredde200 mm
Længde300 mm
Egenvægt380 gram
Indre længde256 mm
Indre bredde156 mm
Indre højde110 mm

Robust og slagfast stabelbar eurokasse/plastkasse i fødevaregodkendt PE plast. Plastikkassen passer til målene på en EURO palle. Plastkassens bundmål er 300x200 og har en højde på 120 mm. Plastkassen er udført i frost- og varmebestandigt materiale (-20 til +80 grader) og kan leveres i andre farver ved kun 288 stk.
Yderligere beskrivelse af stabelkasser og plastkasser


Vores plastkasser og stabelkasser er produceret i fødevaregodkendt PE plast er det gør det muligt at bruge disse plast kasser som stabelkasser til transport af fødevarer og som plastkasse til fødevarer, det kunne f.eks. være som plastkasse til kød, plastkasse til frugt eller som plastkasse til grøntsager. Stabelkassen er også meget brugt som plastkasse til catering, herunder cateringkasser, og som stabelkasse til catering og plastkasse til madudbringning. Bruges en plastkasse til catering er det vigtigt at plastkassen er en fødevaregodkendt stabelkasse eller eurokasse. Plastkasser til brød, også kaldet brødkasse, Schulstad kasse eller Kohberg kasse, er ofte en perforeret plastkasse, dvs en plastkasse med huller som sikrer en lav vægt samt en høj gennemstrømning af luft gennem brødkassen.

Plastkasser til fødevarer

Eurokasser og stabelkasser med en lav højde f.eks. 50-80 mm, men stort bundmål, kan være praktisk hvis man vil transportere halvfabrikerede fødevarer i plastkasser, som f.eks. bake-off, dej, chokolade, kager eller lign., som skal undgå tryk og påvirkning, men som ikke fylder meget i højden. Da både eurokasser og stabelkasser er stabile og robuste plastkasser, er de oplagte hvis man vil undgå påvirkning af indholdet. Stabelkasser er samtidigt lette rengøre efter brug, så du let anvende dem til forskellige typer fødevarer. Eurokasser og stabelkasser kan også benyttes som frugtkasser og grøntsagskasser Vi har et udvalg af frugtkasser og grøntsagskasser, som kommer med ventilerende sider, som er optimalt i forhold til transport af frugt og grønt.

Plastkasser

Mange af disse kasser kan foldes, så de fylder mindst muligt når de ikke er i brug. Derudover kan de stables, så du kan transportere og opbevare mange plastkasser af gangen. Alle vores eurokasser, plastkasser og stabelkasser til frugt og grønt er produceret i fødevaregodkendt PE plast.