På lager

31,5 L rund plastspand med låg

Varenummer:
100555-100231
Kolli:216 stk

Plastspand med hank og låg. Plastspanden er produceret i fødevaregodkendt plast og er anvendelig til vidt forskellige formål.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperPlastbeholdere
FarveHvid
Volumen31,5 L
Diameter380 mm
Højde371mm
Kolli216 stk
MaterialeFødevaregodkendt PP plast
Leverandørvarenummer1016
Enhedstk

Plastspand egnet til levnedsmiddel håndtering såvel som kemikalier så som malingsspand eller til spildprodukter. Spanden kan anvendes til både varme og kolde produkter og i varme eller kolde miløer, da den er både kulde- og varmerestistent.

31,5 L plastspand med låg. Plastspanden er produceret i fødevaregodkendt plast og er anvendelig til stort set alle formål, som spand til fødevarer såvel som spand til kemikalier eller maling. Som varmeresistent plastspand er spanden velegnet til både tørt og flydende indhold. Plastspanden er både varmeresistent og kulderesistent. Plastspandens patenterede hank kan bære selv den tungeste vægt, samtidigt med at have et ergonomisk og behageligt greb. Plastspandens tætsluttende låg forsejler spanden og beskytter indholdet under transport og opbevaring. Lågets design bevirker at spandens indhold endda er beskyttet mod luft og oxygen. Plastspanden kan tilpasses specifikke ønsker og kan leveres som plastspand med print, plastspand i farver eller som plastspand med shaker lid. Kontakt os for yderligere information.