På lager

800x1200x150 mm EU palle, plastpalle m. åbent dæk

Varenummer:
N-SF800MNR2B

800 x 1200 x 150 mm. Robust plastpalle i EURO palle format med stor bæreevne og 3 meder og stålforstærkning.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperPlastpaller
FarveSort
Højde150 mm
MaterialeSlagfast HDPE plast
Leverandørvarenummer1001
Enhedstk
Bredde1200 mm
Længde800 mm
Maks vægt2000 kg
Vægt i reol600 kg
Egenvægt13,3 kg
Antal pr. kolli32 stk

Robust plastpalle i europalle mål med stor bæreevne og 3 meder og stålforstærkning. Pallens design gør det måligt at stable pallen og er dermed meget pladsbesparende. Pallen er egnet til stabling i pallereol. Plastpallen er velegnet til transport, udstilling af produkter i detailhandlen, som eksportpalle eller i fødevare- og produktionsmåljøer. Plastpallen er støbt i slagfast HDPE plast som gør den ekstrem robust og stabil. Vælg om plastpallen skal leveres med eller uden kant.

Europalle i slagfast HDPE plast med åbent dæk og med eller uden 7 mm kant. Plastpaller giver generelt en hygiejnisk og ensartet mulighed for opbevaring og transport af stort set alle typer gods. Vores plastpallerne er produceret i EU og sprøjtestøbt i HDPE plast med et tryk på op til 40 tons. Resultatet er ekstremt holdbare plastpaller i ensartet og høj kvalitet. Plastpaller som betegnes eksportpaller er ofte lette for at minimere omkostninger til eksempelvis flytransport. Fødevaregodkendte plastpaller, hygiejnepaller, H1 paller samt GS-1 certificerede H1 paller til fødevareindustrien er produceret i fødevaregodkendt plastgranulat.

Plastpallens design gør den let at rengøre og forhindrer udvikling af bakterier og smittefare. Kompakte stabelbare plastpaller kan stables og fylder således meget lidt ved opbevaring og returtransport. Typisk har plastpallen 6 eller 9 fødder. Plastpalle i halvpalle format har 6 fødder og plastpallen i europalle eller US palle format har 9 fødder. Flere af de kompakte plastpaller kan forsynes med meder som nemt klipses på plastpallens fødder. Plastpalle i specialmål, eksempelvis 760x1140 mm eller 800x1140 er plastpaller optimeret til containertransport. Plastpallens mål matcher en 20 fods og 40 fods container således at godset kan pakkes optimalt og uden spildplads. Plastpallen til big bags er specielt produceret til nem og sikker transport af big bags. Big bag'en placeres på plastpallen som holder Big bag'en stabil og gør de muligt at transportere den fyldte big bag med truck. Plastpalle til big bag gør det muligt at stable big bags stabilt og sikkert.