På lager

800x1200x150 mm EUR palle m. åbent dæk (fødevaregodkendt)

Varenummer:
N-SF800PES3B-NEW

800x1200x150 mm. Solid plastpalle i EURO palle format med stålforstærkning og ekstra stor bæreevne.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperPlastpaller
FarveGrå
Højde150 mm
MaterialeFødevaregodkendt HDPE plast
Leverandørvarenummer1001
Enhedstk
Bredde1200 mm
Længde800 mm
Maks vægt4000 kg
Vægt i reol900 kg
Egenvægt14 kg
Antal pr. kolli14 stk

Solid plastpalle i europalle mål med stålforstærkning og ekstra stor bæreevne. Pallen har 3 meder og er egnet til pallereol. Plastpallen er velegnet til transport, udstilling af produkter i detailhandlen, som eksportpalle eller i fødevare- og produktionsmåljøer. Plastpallen er støbt i slagfast HDPE plast som gør den ekstrem robust og stabil. Vælg om plastpallen skal leveres med eller uden kant.

Europalle i slagfast HDPE plast med åbent dæk og med eller uden 7 mm kant. Plastpaller giver generelt en hygiejnisk og ensartet mulighed for opbevaring og transport af stort set alle typer gods. Vores plastpallerne er produceret i EU og sprøjtestøbt i HDPE plast med et tryk på op til 40 tons. Resultatet er ekstremt holdbare plastpaller i ensartet og høj kvalitet. Plastpaller som betegnes eksportpaller er ofte lette for at minimere omkostninger til eksempelvis flytransport.

Fødevaregodkendte plastpaller, hygiejnepaller, H1 paller samt GS-1 certificerede H1 paller til fødevareindustrien er produceret i fødevaregodkendt plastgranulat.

Plastpallens design gør den let at rengøre og forhindrer udvikling af bakterier og smittefare. Kompakte stabelbare plastpaller kan stables og fylder således meget lidt ved opbevaring og returtransport.