På lager

800x1200x160 mm Hygiejne plastpalle m. lukket dæk

Varenummer:
N-SF800HYG

800 x 1200 x 160 mm solid hygiejnepalle i industripalle format med lukket dæk, lukket bund og stor bæreevne.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperPlastpaller
FarveGrå
Højde160 mm
MaterialeFødevaregodkendt HDPE plast
Leverandørvarenummer1001
Enhedstk
Bredde1200 mm
Længde800 mm
Maks vægt4800 kg
Vægt i reol1000 kg
Egenvægt18 kg
Antal pr. kolli16 stk

Solid hygiejnepalle i industripalle format med lukket dæk, lukket bund og stor bæreevne. Pallen har 3 meder og er egnet til pallereol. Den glatte overflade og afrundede kanter gør plastpallen rengøringsvenlig og velegnet som plastpalle til renrum, fødevareproduktion og pharmaindustrien. Plastpallen er støbt i slagfast HDPE plast som gør den ekstrem robust og stabil. Plastpallen er egnet til pallereol med en belastning på op til 1.000 kg. Vælg om plastpallen skal leveres med eller uden kant.

Europalle i slagfast HDPE plast med lukket dæk og med eller uden 7 mm kant. Plastpaller giver generelt en hygiejnisk og ensartet mulighed for opbevaring og transport af stort set alle typer gods. Vores plastpallerne er produceret i EU og sprøjtestøbt i HDPE plast med et tryk på op til 40 tons. Resultatet er ekstremt holdbare plastpaller i ensartet og høj kvalitet. Plastpaller som betegnes eksportpaller er ofte lette for at minimere omkostninger til eksempelvis flytransport. Fødevaregodkendte plastpaller, hygiejnepaller, H1 paller samt GS-1 certificerede H1 paller til fødevareindustrien er produceret i fødevaregodkendt plastgranulat.

Plastpallens design gør den let at rengøre og forhindrer udvikling af bakterier og smittefare. Kompakte stabelbare plastpaller kan stables og fylder således meget lidt ved opbevaring og returtransport. Typisk har plastpallen 6 eller 9 fødder. Plastpalle i halvpalle format har 6 fødder og plastpallen i europalle eller US palle format har 9 fødder. Flere af de kompakte plastpaller kan forsynes med meder som nemt klipses på plastpallens fødder. Plastpalle i specialmål, eksempelvis 760x1140 mm eller 800x1140 er plastpaller optimeret til containertransport. Plastpallens mål matcher en 20 fods og 40 fods container således at godset kan pakkes optimalt og uden spildplads. Plastpallen til big bags er specielt produceret til nem og sikker transport af big bags. Big bag'en placeres på plastpallen som holder Big bag'en stabil og gør de muligt at transportere den fyldte big bag med truck. Plastpalle til big bag gør det muligt at stable big bags stabilt og sikkert.