På lager

Alu møbelhund 600x400 mm, m. gummihjul

Varenummer:
NATR420618033

Møbelhund i aluminium med 4 drejegafler i galvaniseret stål og 80 mm støjsvage gummihjul. Møbelhunden i aluminium, også kaldet traller, hjul eller kassevogne er velegnet som vogne til transport og håndtering af plastkasser i eksempelvis produktionsmiljøer.

Møbelhunde i aluminium passer til alle gængse eurokasser, kødkasser, grøntsagskasser, brødkasser og slagterkasser i EURO mål. Møbelhunden er monteret med 4 stk galvaniserede stål gafler og 80 mm gummihjul i TPR gummi med letløbslejer. Alle møbelhunde leveres samlet og klar til brug. OBS vogne i aluminium laves også på specialmål, ring og hør nærmere på 71 99 50 10.

 

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
Forventet leveringstidcirka 10
ProdukttyperMøbelhund
Leverandørvarenummer9999
Enhedstk

Rammevogn, rullevogn, tralle eller "hund" med 4 drejehjul. Rammevognen er kendetegnet ved en solid plastramme som typisk er støbt i PA, PP eller eller ABS plast afhængigt af modellen på rammevognen. Rammevogne og kassevogne i ABS eller PA plast er specielt velegnet til temperaturer ned til minus 20 til 30 grader, hvor rammevogne og kassevogne i PP normalt ikke benyttes disse lave temparaturer. Rammenvognene fås i mange farver og kan bruges som fødevaregodkendte rammevogne eller levnedsmiddelgodkendte rammevogne. Rammevognens fås med gafler i galvaniseret stål, gafler i plast eller rustfrit stål , ligesom rammevognens hjul kan være enten 100 mm nylon hjul eller 100 TPR gummihjul. Rammevogn, rullevogn, tralle og kassevogn passer til EURO kasse mål og til håndtering af EURO kasser, E1 kasser, E2 kasser, E3 kasser samt øvrige plastkasser. Rammvogne benyttes ofte som vogn til catering, vogn til detailhandlen, vogn til produktionsmiljøer og vogn til transportsektoren.