På lager

Brugt palletank 1050 L på plastpalle

Varenummer:
MP1000UNPLAST

UN godkendt palletank. Palletanken er let at påfylde gennem den 150 mm skruelågsåbning i toppen af tanken. Tanken er desuden let at tømme igennem den 50 mm store ventil. palletnaken er godkendt til både fødevarer og transport af farligt godt i pakgruppe II og III i henhold til ADR. Palletanken kan desuden også stables grundet dens galvaniserede stål ramme.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperIBC tanke
Volumen1.050 liter
MaterialePolyEthylene (HDPE)
Leverandørvarenummer1008
Enhedstk
Bredde1000 mm
Længde1200 mm
Stk. i kolli 1
Kolli i stk1
Påfyldning Ø150 mm
Aftapning 2 tommer (S60x6)
Palletype Plastpalle

Brugt, men renset palletank på plastpalle til UN-godkendt transport af farligt i gods i pakgruppe II og III i henhold til ADR. IBC tanken har en volumen på 1.050 liter og er monteret med robust galvaniseret stålgitter. Egnet til spildevand og affaldsprodukter. IBC tanken kommer følgende godkendelser: UN 31HA1/Y/

IBC tanke, IBC containere, 1050 liters tanke eller væskecontainere er velegnet til opbevaring og transport af flydende væsker. De forskellige IBC tanke, 1050 liters tanke og IBC containere har forskellige godkendelser og betegnes som fødevaregodkendt IBC tank, fødevaregodkendt 1050 liters tank eller levnedmiddelgodkendt IBC container. Hos Norlog har vi UN godkendte IBC tanke og fødevaregodkendte IBC tanke. Alle IBC tanke og IBC containere er plomberet og leveres klar til brug. UN-godkendte IBC tanke og IBC containere er specielt velegnede som tank til transport af farligt gods. Transport af farligt gods kræver specielle UN godkendte IBC tanke som er godkendte til håndtering af farligt gods i eksempelv pakgruppe 2 og pakgruppe 3. UN godkendte IBC containere er velegnet til opsamling og transport og væsker og kemikalier fra eksempelvis medicinal- og fremstillingsvirksomheder hvor der er særlige krav til bortskaffelse af farligt affald med IBC tanke og IBC containere, eksempelvis IBC tanke med UN 31HA1/Y/D eller FSSC 22000 certificeringer.