På lager

Brugt palletank 600 L på plastpalle

Varenummer:
MP640UNPLAST

Palletanke er lette at påfylde gennem den store skruelågsåbning på ml. 150-225 mm i toppen af tanken. Tanken er desuden let at tømme igennem den 1,5 tommer store udløbsventil som også kan monteres med forskellige koblinger afhængigt af hvilken slange der skal benyttes til tømning. Palletanken kan stables grundet dens galvaniserede stål ramme.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperIBC tanke
Volumen640 liter
MaterialePolyEthylene (HDPE)
Leverandørvarenummer 1008
Enhedstk
Bredde800 mm
Længde1200 mm
Kolli i stk1
Påfyldning Ø150 mm
Aftapning 2 tommer (S60x6)
Palletype Plastpalle

Brugt, men renset palletank på plastpalle til transport, opsamling eller opbevaring af væske. IBC tanken har en volumen på 1.050 liter og er monteret med robust galvaniseret stålgitter og på praktisk på plastpalle således at flere IBC tanke kan stables på hinanden. Egnet til opsamling af regnvand, spildevand og affaldsprodukter. Det tidligere indhold af vores brugte palletanke har typisk været rapsolie eller tilsvarende ikke-skadeligt indhold. 

IBC tanke, IBC containere, 640 liters tanke eller væskecontainere er velegnet til opbevaring og transport af flydende væsker. De forskellige IBC tanke, 640 liters tanke og IBC containere har forskellige godkendelser og betegnes som fødevaregodkendt IBC tank, fødevaregodkendt 640 liters tank eller levnedmiddelgodkendt IBC container. Hos Norlog har vi UN godkendte IBC tanke og fødevaregodkendte IBC tanke. Alle IBC tanke og IBC containere er plomberet og leveres klar til brug. UN-godkendte IBC tanke og IBC containere er specielt velegnede som tank til transport af farligt gods. Transport af farligt gods kræver specielle UN godkendte IBC tanke som er godkendte til håndtering af farligt gods i eksempelv pakgruppe 2 og pakgruppe 3. UN godkendte IBC containere er velegnet til opsamling og transport og væsker og kemikalier fra eksempelvis medicinal- og fremstillingsvirksomheder hvor der er særlige krav til bortskaffelse af farligt affald med IBC tanke og IBC containere, eksempelvis IBC tanke med UN 31HA1/Y/D eller FSSC 22000 certificeringer.