På lager

Foldekasse, plast, 400x300x214 mm

Varenummer:
o4325-1151
Kolli:170

Lille foldekasse i robust og fødevaregodkendt PE plast. Foldekassen kan klappes sammen som en klapkasse med bred anvendelse som sammenklappelig plastkasse indenfor fødevarer, industri, lager og transport. Foldekassen måler 400x300 mm med en højde på 214 mm, men højden på foldekassen reduceres til cirka 60 mm når plastkassen klappes sammen.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
Forventet leveringstidkun 6-8
ProdukttyperPlastkasser
Volumen18 L - max 15 kg
Højde214 mm
Kolli170
MaterialeFødevaregodkendt plast (HDPE)
Leverandørvarenummer1002
Enhedstk
Bredde297 mm
Længde396 mm
Egenvægt1550
Indre længde356 mm
Indre bredde259 mm
Indre højde194 mm

Robust foldekasse i fødevaregodkendt PE plast. Den foldbare plastkasse kan stables og passer til målene på en EURO palle. Plastkassens bundmål er 400x300 og har en højde på 214 mm. Plastkassen er udført i frost og varme bestandigt materiale (-20 til +80 grader) og kan leveres i andre farver ved kun 250 stk.

 Yderligere beskrivelse af foldekasser og plastkasser
Vores plastkasser og foldekasser er produceret i fødevaregodkendt PE plast er det gør det muligt at bruge disse plast kasser som foldekasser til transport af fødevarer og som plastkasse til fødevarer, det kunne f.eks. være som plastkasse til kød, plastkasse til frugt eller som plastkasse til grøntsager. foldekassen er også meget brugt som plastkasse til catering, herunder cateringkasser, og som foldekasse til catering og plastkasse til madudbringning. Bruges en plastkasse til catering er det vigtigt at plastkassen er en fødevaregodkendt foldekasse eller klapkasse. Plastkasser til brød, også kaldet brødkasse, Schulstad kasse eller Kohberg kasse, er ofte en perforeret plastkasse, dvs en plastkasse med huller som sikrer en lav vægt samt en høj gennemstrømning af luft gennem brødkassen.

Foldekasser til fødevarer

Klapkasser og foldekasser med en lav højde f.eks. 50-80 mm, men stort bundmål, kan være praktisk hvis man vil transportere halvfabrikerede fødevarer i plastkasser, som f.eks. bake-off, dej, chokolade, kager eller lign., som skal undgå tryk og påvirkning, men som ikke fylder meget i højden. Da både klapkasser og foldekasser er stabile og robuste plastkasser, er de oplagte hvis man vil undgå påvirkning af indholdet. Foldekasser er samtidigt lette rengøre efter brug, så du let anvende dem til forskellige typer fødevarer. Klapkasser og foldekasser kan også benyttes som frugtkasser og grøntsagskasser Vi har et udvalg af frugtkasser og grøntsagskasser, som kommer med ventilerende sider, som er optimalt i forhold til transport af frugt og grønt.

Plastkasser

Mange af disse kasser kan foldes, så de fylder mindst muligt når de ikke er i brug. Derudover kan de stables, så du kan transportere og opbevare mange plastkasser af gangen. Alle vores klapkasser, plastkasser og foldekasser til frugt og grønt er produceret i fødevaregodkendt PE plast.