På lager

Kødkasse E2, hvid, 600x400x200 mm

Varenummer:
E2-WEISS
Kolli:48 stk

Kødkasse i fødevaregodkendt plast og som er egnet til direkte kontakt med fødevare. E2 kassen måler 600x400x200 mm

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
Forventet leveringstidkun 4-6
ProdukttyperPlastkasser
Volumen40 liter
Højde200 mm
Kolli48 stk
MaterialeFødevaregodkendt plast (PE)
Leverandørvarenummer1012
Enhedstk
Bredde400 mm
Længde600 mm
Egenvægt2000 gram

Robust og slagfast stabelbar E2 plastkasse i fødevaregodkendt PE plast. E2 plastikkassen passer til målene på en EURO palle. Plastkassens bundmål er 600x400 og har en højde på 200 mm. E2 Plastkassen er udført i frost og varme bestandigt materiale (-20 til +80 grader) og kan leveres i andre farver ved kun 250 stk. Sælges i kolli a 48 stk.
Yderligere beskrivelse af kødkasser og E2 plastkasser


Vores E2 plastkasser og kødkasser er produceret i fødevaregodkendt PE plast er det gør det muligt at bruge disse plast kasser som kødkasser til transport af fødevarer og som E2 plastkasse til fødevarer, det kunne f.eks. være som E2 plastkasse til kød, E2 plastkasse til frugt eller som E2 plastkasse til grøntsager. kødkassen er også meget brugt som E2 plastkasse til catering, herunder cateringkasser, og som kødkasse til catering og E2 plastkasse til madudbringning. Bruges en E2 plastkasse til catering er det vigtigt at E2 plastkassen er en fødevaregodkendt kødkasse eller klapkasse. E2 plastkasser til brød, også kaldet brødkasse, Schulstad kasse eller Kohberg kasse, er ofte en perforeret E2 plastkasse, dvs en E2 plastkasse med huller som sikrer en lav vægt samt en høj gennemstrømning af luft gennem brødkassen.

kødkasser til fødevarer

Klapkasser og kødkasser med en lav højde f.eks. 50-80 mm, men stort bundmål, kan være praktisk hvis man vil transportere halvfabrikerede fødevarer i E2 plastkasser, som f.eks. bake-off, dej, chokolade, kager eller lign., som skal undgå tryk og påvirkning, men som ikke fylder meget i højden. Da både klapkasser og kødkasser er stabile og robuste E2 plastkasser, er de oplagte hvis man vil undgå påvirkning af indholdet. kødkasser er samtidigt lette rengøre efter brug, så du let anvende dem til forskellige typer fødevarer. Klapkasser og kødkasser kan også benyttes som frugtkasser og grøntsagskasser Vi har et udvalg af frugtkasser og grøntsagskasser, som kommer med ventilerende sider, som er optimalt i forhold til transport af frugt og grønt.

E2 plastkasser

Mange af disse kasser kan foldes, så de fylder mindst muligt når de ikke er i brug. Derudover kan de stables, så du kan transportere og opbevare mange E2 plastkasser af gangen. Alle vores klapkasser, E2 plastkasser og kødkasser til frugt og grønt er produceret i fødevaregodkendt PE plast.