På lager

Møbelhund 600x400 mm, m. plasthjul, rustfri

Varenummer:
N001181_P_INOX
Kolli:1 stk

100% fødevaregodkendt. Møbelhund med 4 drejehjul med drejegafler i plast og ribber, som er velegnet til både plastkasser, spande, tønder og alt andet som ikke matcher et EURO mål. Fås i rød sort og blå farve. Under den solide ramme er monteret gafler i plast som ikke ruster og tåler vask ved 90 grader. Derudover har plastgaflerne en fjedrene effekt som gør kørslen nemmere, mere støjsvang og sikker. Plastgaflerne er monteret med 100 mm PP hjul.

Hjulene er monteret med skruer i rustfrit stål og hjullejerne er lavet i rustfrit stål. Alle metaldele kommer i rustfrit stål.

Møbelhunde og traller er velegnet som vogne til transport og håndtering af plastkasser. Vælg mellem møbelhund i rød, blå eller sort. Møbelhunde og traller passer til alle gængse eurokasser, kødkasser, grøntsagskasser, brødkasser og slagterkasser i EURO mål. Møbelhunden er monteret med 4 plastgafler og 100 mm PP hjul med letløbslejer.

 

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
Forventet leveringstidcirka 2-5
ProdukttyperMøbelhund
Kolli1 stk
Leverandørvarenummer9999
Enhedstk
LxB i mm610x410 mm
Ramme materialeFødevaregodkendt PP plast
Hjul design4 drejegafler
Hjulgaffel materialeFødevaregodkendt PP plast
Hjulbane materiale100 mm PP hjul
Materiale metaldeleRustfrit stål
Maks belastning 300 kg

Møbelhunde og traller passer til alle gængse eurokasser, kødkasser, grøntsagskasser, brødkasser og slagterkasser i EURO mål. Møbelhunden er monteret med 4 stk plastgafler. Alle møbelhunde og traller leveres samlet og klar til brug. Alle plastmaterialer på møbelhunden er fødevaregodkendte.

Møbelhund, rullevogn, tralle eller "hund" med 4 drejehjul. Møbelhunden er kendetegnet ved en solid plastramme som typisk er støbt i PA, PP eller eller ABS plast afhængigt af modellen på rammevognen. Rammevogne og kassevogne i ABS eller PA plast er specielt velegnet til temperaturer ned til minus 20 til 30 grader, hvor rammevogne og kassevogne i PP normalt ikke benyttes disse lave temperaturer. Møbelhundende fås i mange farver og kan bruges som fødevaregodkendte rammevogne eller levnedsmiddelgodkendte rammevogne.

Møbelhundens fås med gafler i galvaniseret stål, gafler i plast eller rustfrit stål, ligesom rammevognens hjul kan være enten 100 mm nylon hjul eller 100 TPR gummihjul. Møbelhund, rullevogn, tralle og kassevogn passer til EURO kasse mål og til håndtering af EURO kasser, E1 kasser, E2 kasser, E3 kasser samt øvrige plastkasser. Møbelhunde benyttes ofte som vogn til catering, vogn til detailhandlen, vogn til produktionsmiljøer og vogn til transportsektoren.