På lager

Ny palletank 300 L på plastpalle

Varenummer:
MP60300-150-UN

UN godkendt palletank, der opfylder kravene til UN 31HA1/Y/D/BAM. Tanken kan næsten tømmes helt igennem den 2 tommer store ventil, hvilket sparer resourcer og minimerer spild og er med til at palletanken er let at rengøre. Derudover kan palletanken stables grundet dens galvaniserede stål ramme.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperIBC tanke
Volumen300 liter
MaterialeHDPE Polyethylen plast
Leverandørvarenummer1016
Enhedstk
Bredde600 mm
Længde800 mm
Kolli i stk2
Påfyldning 150 mm
Aftapning 50 mm
Palletype Plastpalle

IBC tank på 300 liter. UN godkendt IBC og fødevaregodkendt IBC tank til væsker og levnedsmidler. IBC tank på plastpalle er velegnet som væskecontainer til både fødevarer og farligt affald. IBC tankens påfyldning på 150 mm (DN150) samt 2 tommers aftapningshane (DN50) med standard gevind, sikrer nem, alsidigt og hygiejnisk brug.

IBC tanke, IBC containere, 300 liters tanke eller væskecontainere er velegnet til opbevaring og transport af flydende væsker. De forskellige IBC tanke, 300 liters tanke og IBC containere har forskellige godkendelser og betegnes som fødevaregodkendt IBC tank, fødevaregodkendt 300 liters tank eller levnedmiddelgodkendt IBC container. Hos Norlog har vi UN godkendte IBC tanke og fødevaregodkendte IBC tanke. Alle IBC tanke og IBC containere er plomberet og leveres klar til brug. UN-godkendte IBC tanke og IBC containere er specielt velegnede som tank til transport af farligt gods. Transport af farligt gods kræver specielle UN godkendte IBC tanke som er godkendte til håndtering af farligt gods i eksempelv pakgruppe 2 og pakgruppe 3. UN godkendte IBC containere er velegnet til opsamling og transport og væsker og kemikalier fra eksempelvis medicinal- og fremstillingsvirksomheder hvor der er særlige krav til bortskaffelse af farligt affald med IBC tanke og IBC containere, eksempelvis IBC tanke med UN 31HA1/Y/D eller FSSC 22000 certificeringer.