På lager

Ny palletank 600 L på plastpalle

Varenummer:
MP60600-150-UN

UN godkendt og fødevaregodkendt pallecontainer på plastpalle. Containeren har et skruelåg på 150 mm, hvor man let kan fylde containeren. Palletanken er godkendt til både fødevarer samt transport af farligt i gods i pakgruppe II og III i henhold til ADR.

Få et tilbud indenfor 30 min.

Husk at angive varenr. og produktnavn samt din besked for at modtage et tilbud fra os

Eller ring til os på +45 71 99 50 10

  • Højeste kvalitet til laveste pris
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 50 10
Specifikationer
ProdukttyperIBC tanke
Volumen600 liter
MaterialeHDPE Polyethylen plast
Leverandørvarenummer1016
Enhedstk
Bredde1200 mm
Længde800 mm
Kolli i stk2
Påfyldning 150 mm
Aftapning 2 tommers hane
Palletype Plastpalle

IBC tank på 600 liter. UN godkendt IBC og fødevaregodkendt IBC tank til væsker og levnedsmidler. IBC tank på plastpalle er velegnet som væskecontainer til både fødevarer og farligt affald. IBC tankens påfyldning på 150 mm (DN150) samt 2 tommers aftapningshane (DN50) med standard gevind, sikrer nem, alsidigt og hygiejnisk brug.

IBC tanke, IBC containere, 600 liters tanke eller væskecontainere er velegnet til opbevaring og transport af flydende væsker. De forskellige IBC tanke, 600 liters tanke og IBC containere har forskellige godkendelser og betegnes som fødevaregodkendt IBC tank, fødevaregodkendt 600 liters tank eller levnedmiddelgodkendt IBC container. Hos Norlog har vi UN godkendte IBC tanke og fødevaregodkendte IBC tanke. Alle IBC tanke og IBC containere er plomberet og leveres klar til brug. UN-godkendte IBC tanke og IBC containere er specielt velegnede som tank til transport af farligt gods. Transport af farligt gods kræver specielle UN godkendte IBC tanke som er godkendte til håndtering af farligt gods i eksempelv pakgruppe 2 og pakgruppe 3. UN godkendte IBC containere er velegnet til opsamling og transport og væsker og kemikalier fra eksempelvis medicinal- og fremstillingsvirksomheder hvor der er særlige krav til bortskaffelse af farligt affald med IBC tanke og IBC containere, eksempelvis IBC tanke med UN 31HA1/Y/D eller FSSC 22000 certificeringer.