Profil

Hos Norlog gør vi det nemt for dig og din virksomhed at spare penge på indkøb af emballage og produkter til industri, lager, transport, produktion og opbevaring.

Hos Norlog sætter vi kvaliteten i højsædet og alle produkter leveres direkte fra anerkendte europæiske producenter, som opfylder alle krav til mærkninger og certificeringer såsom fødevaregodkendelser, CE og EN standarder.

Du er altid sikret højeste kvalitet til laveste pris da varene ofte sendes sendes direkte fra fabrikken eller vores lokale lager. Når du handler hos Norlog får du adgang et stort udvalg af trådbure, transportbure, plastpaller, rammevogne, IBC containere, palletanke, pallebokse og plastkasser, i høj kvalitet, men til laveste pris.

Er du i tvivl om hvilket produkt du skal vælge eller har du spørgsmål til specifikationerne på vores industri emballage, så sidder vores erfarne medarbejdere altid klar med gratis hjælp og rådgivning.

Du er altid velkommen til at kontakte os og vi kommer naturligvis også gerne ud til dig og vejleder om brugen af trådbure, plastpaller, transportbure, rammevogne, IBC containere, palletanke, pallebokse og plastkasser

HVORDAN SIKRES DEN HØJE KVALITET PÅ PRODUKTERNE?

Alle produkter hos Norlog kommer fra store anerkendte europæiske producenter med mange års erfaring og akkreditering indenfor fremstilling af netop deres produkt, eksempelvis en plastpalle eller et trådbur. Med alle produkter følger en detaljereret beskrivelse og vores system sikrer fuld sporbarhed indenfor eksempelvis levering af levnedsmiddelgodkendte eller fødevaregodkendte plastkasser, IBC tanke, palletanke eller plastpaller.
 

HVORFOR ER PRISEN PÅ PRODUKTET SÅ IKKE HØJERE?

Typisk har denne type industri emballage været købt og solgt gennem både forhandlere, distributører og agenter inden det ender hos slutkunden. Da alle parter skal tjene penge, så øger det selvsagt salgsprisen i sidste ende. Hos Norlog leveres produktet direkte fra producenten uden agenter og andre mellemmænd. Derfor kan du købe samme produkt, men til en lavere pris.
 

KAN JEG STADIGT FÅ SUPPORT OG VEJLEDNING?

Ja, selvfølgeligt. Vi er altid klar på telefon, mail og kundebesøg for at sikre at alle kunder oplever den bedst mulige support, vejledning og kundeservice knyttet til vores produkter. Vores ambition er at levere højeste kvalitet og bedste service, men til den laveste pris.
 

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE?

Så kontakt os på telefon 71 99 50 10, vi sidder altid klar på telefonen med gratis råd og vejledning. Du er også velkommen til at sende en besked ved at benytte vores kontaktformular.